True.fi on lähettänyt uutiskirjeitä viestinnästä ja markkinoinnista kiinnostuneille henkilöille jo vuosien ajan. Osa kirjeen tilaajista on tilannut kirjeen itse, osa saa kirjeen ammattiasemansa tai vastuualueensa mukaisesti. GDPR:n astuessa toukokuun lopussa voimaan pesemme, linkoamme ja kuivaamme uutiskirjerekisterimme taas kerran perusteellisesti. Jos haluat varmistaa uutiskirjeen saannin myös tulevaisuudessa, käy antamassa suostumus kirjeiden lähettämiseen / tilaa uutiskirje haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tämän linkin kautta.

Kaikki inhoavat spämmäämistä. Siis roskapostia, joka täyttää sähköpostilaatikon kaikella turhalla. Spämmääminen on ärsyttävää, mutta tunnetusti myös hyvin tehotonta ja siksi lähes täysin järjetöntä toimintaa. Se on ollut kiellettyä jo ennen EU:n GDPR-asetustakin, ja on sitä jatkossakin.

Me emme Truessa usko spämmäämiseen. Siksi emme ole missään vaiheessa halunneet pitää ketään väkisin uutiskirjeemme tilaajana. Olemme tehneet uutiskirjeemme tilaamisen helpoksi, mutta myös listalta eroaminen on ollut aina hyvin vaivatonta.

Toivomme tietysti, että pidät tuottamiamme artikkeleita ja uutiskirjeitä sekä tarjoamiamme koulutuksia itsellesi hyödyllisinä. Jos näin ei kuitenkaan jostain syystä ole, niin voit kieltää uutiskirjeiden lähettämisen tämän linkin kautta.

Jos osoitteesi on päätynyt uutiskirjelistallemme yhteistyökumppanimme Asiakastieto Oy:n kautta, tulet saamaan uutiskirjeitämme jatkossakin ammattiasemasi tai vastuualueesi perusteella. B2B-sähköpostimarkkinoinnin käytäntöihin GDPR ei tuo suuria muutoksia, kuten muun muassa Asiakastieto Oy on yhteistyökumppaneitaan muistuttanut.

Väkisin emme sinua halua listoillamme missään tapauksessa pitää, joten markkinointikiellon hankinta onnistuu helposti yllä olevan linkin kautta.

Mitä tietoja Truella sinusta on?

Me emme halua kerätä sinusta mitään ylimääräisiä tietoja. Sen vuoksi ainoa uutiskirjeen lähettämisen kannalta välttämätön henkilötieto on sähköpostiosoitteesi.

Tämän lisäksi meillä saattaa olla Asiakastieto Oy:n kautta saatuina tietoina myös nimesi, yrityksesi, tittelisi ja/tai vastuualueesi (viestintä tai markkinointi). Mitään muita henkilötietoja meillä ei sinusta ole rekisterissämme. Emmekä me mitään muita tietoja sinusta haluakaan.

Jos olet osallistunut koulutuksiimme, on meillä lisäksi myös muun muassa yrityksesi laskutustiedot.

Voit tarkistaa ja muokata uutiskirjerekisterimme tietojasi uutiskirjeen lopusta löytyvän henkilökohtaisen linkkisi kautta. Jos yhteistyökumppanimme Postiviidakon linkki ei jostain syystä toimi sähköpostissa, avaa uutiskirje selaimessasi ja yritä sen jälkeen uudestaan.

Rekisteriselosteestamme voit lukea vielä tarkemmin tietosuojakäytännöistämme.

Jos haluat siis varmistaa, että saat uutiskirjeitämme myös tulevaisuudessa, tilaa se haluamaasi sähköpostisoitteeseen tämän linkin kautta .

Tapaamisiin!

Kai / True.fi